Nyhetsbrev September

Ny idrottsförening i Vänersborg

Det har väl knappast ungått någon att det finns en ny konkurrenskraftig idrotsförening inom kampsporten vår lilla regionshuvudstad. På Taurus Combat Center kan du som utövare eller blivande utövare få möjligheten att träna såväl kroppen som knoppen genom fantastisk kampsportsinspirerad träning för så väl ung som gammal. Det är aldrig för sent att börja.

Den nya föreningen

Föreningen grundades 2022 av Roger Milde som varit aktiv inom Taekwondo i dicennium från den lägsta nivån till landslagsnivå. År av erfarenhet som lett fram till grundadet av föreningen. Till sin hjälp har han haft övriga styrelsemedlemmarna Lillemor Milde och Jeanette Sjöqvist. I samband med bildandet av föreningen anslöt sig Aleksander Runge till tränarstaben för att tillsammans med Roger starta upp verksamheten. Aleksander har lång erfarenhet av kampsport både som utövare och tränare. Våra duktiga barntränare Saedhe och Seyyed Hosseini är också viktiga pusselbitar i vår nystartade verksamhet.

Syftet med den nya idrottssföreningen

En gemensam plats för unga och gammla där vi kan mötas, umgås och träna tillsammans. Att bygga en gemenskap i vårt gemensamma intresse för sporten och en vilja att alla skall kunna delta och vara med.

Taekwondo Vänersborg

Taekwondo är en stor kampsport som utövas flitigt runt om i världen. Den har sina rötter i koreansk historia och var från början ett defensivt självfösvarssystem som med tiden utvecklats till att bli en etablerad kampsport i sportvärlden. Vår taekwondo bygger på att öka respekten för varandra, att utövaren skall stärka sin kropp och sitt psyke vilket leder till inre harmoni och ökat självförtroende.

Självförsvar Vänersborg

Hos oss kan man träna självförsvar, effektivt självförsvar som dels är teoretisk i form av ökad kunskap och förståelse för svensk nödvärn och nöd lagstiftning. Den är också praktisk och man får lära sig en rad olika försvarstekniker för att kunna försvara sig själv, sin vän eller sin egendom.

Fysträning Vänersborg

Vi erbjuder möjlighet till fysträning eller PT-pass. Dessa träningar hålls huvudsakligen av klubbens utbildade personliga tränare. Träningen bygger på att bygga upp kroppen med kroppen själv som redskap. Delar av träningen är kampsportsinspirerad.

Träna gratis i Vänersborg

Självklart är inte träning hos oss gratis, däremot erbjuder vi de första 2 träningstillfällena gratis för att man skall kunna prova på om detta är något som man vill träna och göra.

Vecka 36

Fredag den 9/9 får Taekwondosektionen besök av landslagstränaren Ahmed Talabani. Välkommen klockan 17:00 i Gymnasiehallen, Vänersborg. Mer info kan komma ut på vår instagram, klicka här.

Träning och avgifter

För information om träning och avgifter vänligen klicka här.

Allmän information

Vi kommer inom den närmaste tiden att skicka ut betalningsuppmaning till de som provat på och nu aktivt tränar. Det handlar om medlemsavgiften och träningsavgiften för denna terminen.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *