Vi är igång!

Varm välkomna till TCC. Det är superkul att vi är igång och att intresset varit stort. Vi står just nu och väntar på att gymnasiehallen skall färdigställas för att sedan kunna flytta in delar av vår träning dit. Tills dess kommer träningen att hållas i B-hallen på idrotsshuset.

Träningstiderna finnes på hemsidan, klicka här för att komma dit. Vi håller på att bygga upp vård digitala profil och ett instagramkonto är nu på sin plats, det hittar ni här, eller på hemsidan.

Fys, PT-pass och motion

Vi erbjuder mer än bara kampsport. På fredag eftermiddagen kan man runda av veckan med ett fyspass i en timme där kroppen används som främsta redskap. Kul träning som stundtals har viss inspiration från kampsporten. Passen hålls huvudsakligen av utbildade personliga tränare som utvecklar utövarnas fysiska och mentala styrka.

Taekwondo

En klassiker, klubbens alla tränare och hela styrelse har någon form av bakgrund inom taekwondon. Det är en sport som vi alla brinner för och en optimal träning för hela kroppen och knoppen. Täningen hålls av erfarna tränare som utövat och instuerat inom sporten i många år.

Självförsvar

Möjlighet att lära sig självförsvar finns oss. Vi har ett eget utvecklat koncept som funkar för alla då man tränar efter sina egna förutsättningar precis som alla våra övriga träningar. Träningen hålls av huvudsakligen av en instruktör med över 10 års erfarenhet av självförsvarsträning.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *