Instruktörer


Roger Milde, Huvudinstruktör, PT och Styrelseordförande

Kontakt: roger@tauruscombat.com

Roger har stor erfarenhet av Taekwondo och har varit instruktör i många år. Uppdraget som Huvudtränare är inget nytt, detta har han haft tidigare i andra kampsortsföreningar. Enorm kunskap och erfarenhet. Roger har deltagit i många Taekwondo-evanemang både tävlingar, läger och annat såväl nationellt som internationellt. Roger har tidigare representerat det svenska taekwondolandslaget i Poomse. Roger är klubbens huvudtränare och grundare och kommer primärt hålla taekwondopass men har det övergripande ansvaret för träningen och tränarstaben. Roger är utbildad personlig tränare.

Aleksander Runge, Instruktör/ Tränare och Webmaster

Kontakt: webmaster@tauruscombat.com

Aleksander har varit kampsportsinstruktör och tränare till och från i 14 år. Han har bakgrund främst inom Taekwondo och Ju-jutsu. Aleksander har deltagit på flera kampsportsevanemang och läger både nationellt och internationellt. Aleksander är ansvarig för vår självförsvarsträning.

Saedhe Hosseini, Tränare

Kontakt: saedhe@tauruscombat.com

Saedhe är en av våra duktiga barntränare som har roliga pass för de yngre utövarna.

Seyyed Hosseini, Tränare

Kontakt: seyyed@tauruscombat.com

Tränat taekwondo sedan 2015. Är också en av våra duktiga barntränare som har hand om flera av våra pass för de yngre.

Sara Krasniqi, Tränare

Kontakt: sara@tauruscombat.com

Sara är en duktig instruktör med många år som utövare bakom sig. Hon började med Taekwondo redan som 4 åring. Sara är en av klubbens barn- och ungdomstränare.

Sara Jiremalm, Assisterande tränare

Kontakt: jiremalm@tauruscombat.com

Sara har tränat taekwondo länge och är graderad 1 dan (svart bälte). Hon är en mycket duktig ung talang som vi är så glada att ha i vår tränarstab.