Taekwondo Vänersborg

Taekwondo Vänersborg

Vi på Taurus Combat center IF erbjuder taekwondoträning centralt i Vänersborg. Våra träningar hålls på idrottshuset och i gymnasiehallen vilket är lätttillgängligt oavsett vart man bor i Trestad. Taekwondon i Vänersborg har funnits länge och erbjudits genom flera olika föreningar genom åren. Vår huvudtränare Roger Milde har varit aktiv i samtliga föreningar. Övriga i tränarstaben har även dem varit aktiva länge inom taekwondon i Vänersborg.

Taekwondo

Taekwondo är en idrott där du som utövare kan tävla om du önskar. Det är också en komplett träning för kroppen och bra motion för den som endast önskar det. I föreningen Taurus Combat Center tränar du för landslagscoacher med gedigen erfarnehet inom såväl fight som poomsae (teknik). sporten kommer ursprungligen från Sydkorea och är idag en etablerad världssport. Taekwondo är en OS-sport.

Träning i Vänersborg

Vår prioritering är att vara där utövarna befinner sig. Vi har valt att inledningsvis träna i idrottshallar innan vi besutar oss för lämpligaste platsen att ha en fast lokal. Likt alla andra dojanger (träningslokaler) så har vi mattor och all nödvändig utrustning för att smidigt kunna bedriva verksamhet för alla åldrar och nivåer.

Att göra i Vänersborg

Taurus Combat Center erbjuder Taekwondoträning och mycket annat för barn och vuxna. Vi erbjuder träning till barn från 7 år och upp till vuxen ålder. Det finns ingen maxålder, taekondo kan utövas av såväl en 7 åring som en 89 åring. Träning sker efter egna förutsättningar. Terminsstart vecka 2, 2023.

Träna taekwondo med funktionsvariation i Vänersborg

Alla människor är olika och vi har alla olika funktionsförmåga. Hos oss tränar du efter dina egna förutsättningar med duktiga instruktörer som har erfarenhet att träna personer med funktionsnedsättningar och vi eftersträvar en tillgänglighet med likabehandling för alla människor oberoende av funktion. Vi tror på inkludering och gemenskap och alla utövare tränar med varandra. Önskas specifika träningar kan man kontakta oss för rådgivning och planering.

Träna taekwondo kostnadsfritt i Vänersborg

Vi vill att du skall trivas och ha roligt. Därför erbjuder vi de första 2 träningstillfällena kostnadsfritt för att du skall få möjlighet att prova på sporten och prova på träning i vår klubb. Begränsat med platser så först till kvarn råder, vänta inte med att anmäla intresse här på hemsidan om du vill komma och träna. Aktuella priser och träningstider kan du se genom att klicka här.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *